Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal David (63) si užívá sluníčka na Kanárských ostrovech, kde si s rodinou před časem pořídili nový dům. A je nadšený. Slunečno je tam prakticky celý rok, opalovat se dá s přehledem i v lednu.

Nyní si s manželkou a vnukem vyrazili odpočinout před podzimním maratonem, který Michala čeká. Za pár dní je to premiéra jeho dalšího muzikálu Muž se železnou maskou v Divadle Broadway a ihned po premiéře odlétá do Londýna na promoci své dcery Kláry, která dostudovala prestižní University of Oxford.

"Hned po premiéře, která se uskuteční 1. listopadu, letíme do Londýna. Na promoci budu pouze já s manželkou Marcelou a naše dvě babičky. Jsou tu přísná pravidla, dcera dostane 4 vstupenky. Klárka nám dělá opravdu radost," sdělil zpěvák.

Po návratu z Londýna začnou zkoušky na velkolepý koncert Michal David and Friends, který se uskuteční 23. listopadu v prostorách pražského Fora Karlín. Na koncertu vystoupí i rakouská kapela Opus nebo italský zpěvák Gazebo, který je známý díky hitu I like Chopin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám