Hlavní obsah
Článek

František Janeček (79) byl tím, kdo pro svět šoubyznysu objevil Michala Davida (63). Proto také Michal nemohl chybět na oslavě jeho narozenin. Vždycky to ale mezi nimi růžové a zalité sluncem nebylo.

"Samozřejmě jsem tady musel být. Říká se, že co se škádlívá, rádo se mívá, takže jsme měli občas nějaké rozepře. Ale vždycky jsme si to vysvětlili. Jsme dospělí a inteligentní lidé. Všechno je mezi námi OK a člověk musí tyhle věci akceptovat," míní Michal.

A kdy byla roztržka nejhorší? Velký problém mezi nimi byl, když vznikal muzikál Děti ráje. To vypadalo dokonce i na soud. "To jsou jen takové reklamní tahy. Měli jsme před muzikálem a potřebovali jsme se trošku zviditelnit. Tak jsme se naoko zhádali," překvapil nás Michal, že kauza, která před pár lety hýbala médii, byla vlastně nafouknutá bublina.

"Občas jsme se někam poslali, ale hned druhý nebo třetí den jsme si řekli, že je to blbost. Nejhorší to asi bylo v době, kdy jsem od Franty v roce 1987 odešel. Jeho to mrzelo, já se chtěl dostat někam jinam, na vlastní nohy, nechtěl jsem být pořád v područí svého uměleckého rodiče. To jsme se delší dobu nestýkali. Ale to už je třicet let zpátky, tak se to neřeší," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám