Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Michala Davida (63) Muž se železnou maskou bude mít premiéru sice až v listopadu, ale už teď se finišuje s kostýmy. Ty svoje poprvé oblékla i představitelka jedné z hlavních rolí, krásná zpěvačka Alžbeta Bartošová.

„Jsem nadšená, v kostýmech od výtvarníka Romana Šolce jsem dosud hrála Angeliku a Kleopatru a nyní opět dokázal svou profesionalitu,“ sdělila nám první dojmy z kostýmní zkoušky Betka.

V muzikálu Angelika obléká těžké dobové róby, proto si nyní cení lehkosti kostýmů. „Ačkoli kostýmy působí mohutně, jsou lehké a bude se v nich krásně tancovat. Moc se mi líbí i svou barevností a materiálem,“ svěřila Bartošová.

Zkoušky muzikálu jsou v plném proudu, zpěvačka tak může na nějaký odpočinek do premiéry zapomenout. „Zkoušíme denně, navíc v září opět budu hrát Angeliku v Brně, takže budu pendlovat,“ dodala Betka, která se v muzikálu Muž se železnou maskou objeví například po boku Josefa Vojtka (58), Petra Koláře (56) nebo Daniela Hůlky (55).

Reklama

Další články

Načítám