Hlavní obsah
Článek

Každý z nás by si mohl myslet, že zpěvák Michal David (63) díky svým příjmům tráví léto v luxusním resortu u moře. Opak je však pravdou. „Léto trávím v Praze, přijela naše dcera Klára ze studií v zahraničí, tak společně podnikáme výlety po Česku. A před nedávnem jsem strávil pár dní v Londýně a několik dní v Saint Tropez,“ prozradil zpěvák.

Svůj čas však nyní Michal musí pravidelně dělit mezi výlety a návštěvy Divadla Broadway, kam pravidelně dochází, protože tu právě probíhají zkoušky jeho nového muzikálu Muž se železnou maskou.

„Muzikál mám již celý napsaný. Moc mě baví chodit do divadla pozorovat zkoušky a to, jak celé dílo vzniká, takže do premiéry, která se uskuteční 1. listopadu, určitě nikam neodletím,“ má jasno.

Zpěvák se společně se svou manželkou Marcelou stará i o šestiletého vnuka Sebastiana, protože zpěvákova dcera Klára se již několik let věnuje studiím na prestižní vysoké škole v USA.

Zajímalo nás tedy, zdali Michal David plánuje strávit zahraniční dovolenou alespoň po muzikálové premiéře.

„V září jde náš vnuk Sebík do první třídy. Dovolenou u moře si užijeme až po premiéře, opět na našich oblíbených Kanárských ostrovech, kam létáme již mnoho let. Také připravuji velký pražský koncert, který se uskuteční v listopadu,“ uzavřel Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám