Hlavní obsah
Článek

Momentálně v Londýně probíhá prestižní tenisový turnaj Wimbledon, odkud si naše tenistka Petra Kvitová (34) už dvakrát přivezla celkové vítězství. Samozřejmě jí všichni opět fandí a stejně tak i Michal David (63) s Lucií Vondráčkovou (44). Petře vytvořili i motivační píseň a klip.

"Jedná se o další duet, který máme s Luckou Vondráčkovou po úspěšném Byla to láska, který má momentálně na Youtube 11 miliónů shlédnutí. Chtěli jsme touto písní Come on, Petro hrej udělat Petře Kvitové radost a podpořit ji v její další kariéře a hlavně teď ve Wimbledonu," svěřil Super.cz Michal David.

"Píseň napsali dva Američané, Hana Sorrosová ji otextovala, Lucka poté nazpívala v Kanadě a já v Praze. Musel jsem také nějakou dobu čekat na souhlas na záběry Petry z jejích zápasů ve Wimbledonu, než mi poskytli licenci," vyprávěl.

"Také mi musela vše schválit sama Petra Kvitová. Písnička se jí moc líbí a sama si chce dát klip na své sociální sítě. Mám radost, že se vše povedlo a stihlo do letošního Wimbledonu. Teď už jen musíme držet Petře palce," uzavřel hitmaker.

Líbí se vám duet, který Lucie Vondráčková a Michal David nazpívali Petře Kvitové?
Ano, je to skvělá písnička
25 %
Ne, vůbec se mi nelíbí
75 %
Celkem hlasovalo 561 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám