Hlavní obsah
Článek

Mezi pozvanými hosty na přehlídce Blanky Matragi (71), pořádané k oslavě pětatřiceti let jejího působení v módní branži, se objevila celá řada známých osobností.

Prakticky všechny pozvané celebrity pojí s módní návrhářkou letitý vztah. Michal David (63) je Blančiným dlouholetým podporovatelem, Kateřině Brožové (56) navrhla designérka svatební šaty, a dokonce jí šla za svědka, a silné vazby pojí Matragi i s početnou rodinou Vágnerových. Do Smetanovy síně Obecního domu nedorazili pouze Jakub Vágner s partnerkou Eliškou Bučkovou, ale nechyběly zde ani rybářovy sestry Tereza a Anna a maminka Monika.

„Vágnerovi jsou naši úžasní, báječní, milí, věrní přátelé již čtyřicet let, od dob mých studií v Praze,” komentovala přítomnost části rodinného klanu Blanka Matragi. „Jakub nás zasvěcoval do rybaření, když mu bylo teprve pět let, a v cizině ho s radostí sledujeme při jeho dobrodružstvích na kanálu National Geographic,” uvedla Blanka a dodala: „Celou rodinu milujeme, a i když se nevídáme často, každé setkání je spontánně nádherné. Jsem moc ráda, že mě přišli podpořit na mé akci.”

Reklama

Další články

Načítám