Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si udělá dvouměsíční pauzu od "údělu" manželky hokejisty a v druhé polovině léta se vrátí z Kanady do Česka. Určitě toho stihne spoustu, ale jejím hlavním programem je turné, na němž bude spolupracovat s triem Vokobere.

S Vokobere vyjíždí na exkluzivní akustické turné s názvem Lucie Vondráčková a Vokobere – Manner Kousek štěstí Tour 2016. Turné představuje patnáct akustických vystoupení ve vybraných letních kinech a divadlech v srpnu a září 2016, které zakončí dva koncerty v pražské Hybernii.

Lucka s novým projektem přichází po třech letech od posledního turné s Michalem Davidem - Hit Tour 2013. A mimochodem, členem kapely Vokobere je i její otec. Název tour je odvozen od společného hitu obou interpretů Kousek štětí aneb Osudová, vydaném na posledním Lucčině cédéčku Duety. Mimo této společné se mohou diváci těšit také na akusticky upravené písně Lucie a sladěné hlasy tria, které budou pro tuto příležitost rozšířeny o další nástroje a hudebníky.

„S Vokobere je nám na jevišti muzikantsky i lidsky dobře. Folkovějším písničkám vokoberácké vokály sluší, a tak jsme se rozhodli jet za vámi v létě společně,“ vzkázala Lucka.

Lucii a Vokobere pojí již několikátá spolupráce, a právě proto se rozhodla připravit pro své fanoušky tento netradiční letní hudební dárek. Členové tria Vokobere - Jiří Vondráček, Petr Kocman a Tomáš Berka, vytvořili toto seskupení v roce 2009 proto, že milují melodické písničky, sbory a akustickou muziku. S Petrem Kocmanem navíc Lucie už natočila duety Já to nejsem a Ostrov proudu dní. Jejich společné vystoupení mohli posluchači vidět například na předávání Slavíků v roce 2015, kde vystoupili s písní Hop Hej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám