Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší odmlce o sobě dává Barbara Kautmanová opět vědět. O bývalé hvězdičce reality show Vem si mě! se aktuálně nehovoří v souvislosti s nevydařeným vztahem s bývalým partnerem a otcem její dcery Michalem Červínem (53). Blonďatá kráska začala fušovat do řemesla módním návrhářům. Kautmanová vytvořila pod křídly uskupení Alae svou první kolekci s názvem Ego.

Mezníkem pro vytvoření této linie byl dlouholetý pobyt Barbary ve Florencii. Toto kouzelné místo se pro ni stalo jedinečnou inspirací svou historií, architekturou, uměním, krajinou i kulturou a v neposlední řadě také ženskostí a elegancí italských žen, kterou vdechla i do této kolekce. Barbara patří ve světě módního designu k nováčkům, přestože se v oblasti módy, filmu a věcí souvisejících v zahraničí pohybuje již řadu let. Nicméně největší zkušenosti v této branži získala dvouletou spoluprací se značkami Roberto Cavalli a Massimo Rebecchi ve světě jejich showroomů.

„Tvořit první kolekci mě opravdu smysluplně naplňovalo, mohla jsem tím vyjádřit to, co cítím, dala jsem do toho svoje emoce, sílu, energii, tajuplnost, ale také i ženskou křehkost, něhu… a tak se zrodilo Ego,” říká Barbara Kautmanová.

Reklama

Další články

Načítám