Hlavní obsah
Článek

Výměna manželek s Romanem Tomešem (36) a jeho ženou Michaelou Tomešovou (32)zaujala mnoho diváků. Herci jsou za zkušenost rádi, ale s odstupem času mají v jednom jasno. Znovu by do podobného televizního formátu nešli.

„Výměnu beru velmi pozitivně. Musím říct, že jsme se setkali s 99,9 procenty příjemných reakcí, nepřišly žádný hejty a s Miškou, s maminkou a jejími holčičkami, jsme v kontaktu. Ale jednou to stačilo. Takže jednou a dost," řekla Super.cz Míša Tomešová.

„Hodně nás to obohatilo, paradoxně i v našem vztahu. Ale podruhé bychom do toho nešli. Jsem zastáncem toho, že soukromí bych si alespoň nějakým způsobem rád střežil," připojil v rozhovoru její manžel Roman, který aktuálně září v několika muzikálech.

Oba manželé Tomešovi jsou v jednom kole. Točí o sto šest a jsou teď absolutně nadšení, protože dokázali sladit diáře, aby mohli odjet do zahraničí. Vezmou syny poprvé autem k moři. „Já si můžu dát do závazku na natáčení jen tři po sobě jdoucí dny, dovolenou tedy můžu plánovat až po nasazení natáčecího plánu. A naštěstí nám vyšlo deset dní a se začátkem prázdnin vypadneme," řekla Michaela.

„Jedeme do Chorvatska pod takový dřevěný stan a uvidíme, jak kluci dají dlouhou cestu autem. Bude to poprvé,“ těší se na dovolenou zpěvák.

Manželé se také zapojili do buskingu, tedy pouličního umění. Navíc pro dobrou věc. Herci vystoupili před pořádajícím Divadlem Bez zábradlí bez nároku za honorář a tím pomohou nadaci Slunce, která se zabývá podporou dětí a dospělých se speciálními potřebami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám