Hlavní obsah
Článek

Má desítku muzikálových představení ve čtyřech různých divadlech, natáčí nový seriál ZOO, čeká ji finále show Roztančené divadlo, a k tomu připravuje další ročník charitativní akce. Herečka a zpěvačka Michaela Tomešová (32) se rozhodně nenudí. Její manžel Roman Tomeš (36), s nímž má dva malé kluky, to má podobně.

Proto jsme si na křtu kalendáře Míšiny kolegyně a kamarádky Evy Burešové, kterému šla za kmotřičku, povídali na téma, jak jejich komplikované pracovní rozvrhy skloubit ještě s rodinným životem. Obyčejný diář na to už totiž nestačí. Pomohla jim elektronická forma. "Máme sdílený kalendář. Roman je tam označený modře a já žlutě, takže přesně víme, jak se nám to kryje," prozradila Super.cz Míša.

"Naše kamarádka, která nám diář dělá, nám i každý měsíc píše, kdy potřebujeme hlídání. Je to výhra, protože poslední roky, dokud jsme tu Helenku neměli, tak jsme doma neřešili nic jiného než logistiku a časový management. Teď už se můžeme bavit jen o nás a o naší rodině," pochvaluje si Tomešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám