Hlavní obsah
Článek

Poprvé vzala syna Bena, který se narodil loni v září, do společnosti. Bývalá hvězda seriálu Ulice i show Tvoje tvář má známý hlas Aneta Krejčíková (32) patřila ke známým tvářím, které zazpívaly na akci Busking pro Slunce, kterou již podruhé pořádala její kolegyně a kamarádka Nikol Kouklová. Malého Beníka při Anetině vystoupení hlídala její maminka.

Setkala se mj. i s kamarádkou a dvojnásobnou maminkou Michaelou Tomešovou (32), s níž nedávno nafotily provokativní fotky jako sexy maminy. Aneta na ní pózovala se synem jenom v krajkové podprsence. "To vzniklo díky Marii Doležalové (37), která píše na blog Mínus máma a nás poprosila, zda bychom pro jeho podporu neudělaly takové dekadentnější fotky," vysvětlila nám Aneta, která tak trochu provokovala i v těhotenství, kdy chodila s odhaleným bříškem.

Mimochodem, všechna těhotenská kila ještě neshodila. A aby se dostala na předtěhotenskou váhu, bude to mít hodně těžké. "Snažím se, nějak to pomalu jde. Než jsem otěhotněla, byla jsem ale nejštíhlejší ve svém dospělém životě, začala jsem na sobě pracovat, hlídat se a sportovat se svým partnerem. Cítila jsem se opravdu dobře. A pak jsem otěhotněla. Ale stálo to za to," smála se Aneta.

Herečka už začala pracovat, ale jen na divadle, natáčení žádné nemá. "Jsem částečně zpátky v divadle, ale skoro u všech rolí mám alternace. Nejsem ten typ ženy, která by mohla být tři roky v kuse na mateřské a nikam si neodskočit. To by mi asi hráblo," míní.

Zůstala i u zpěvu, i když na sólovou kariéru na rozdíl třeba od Bereniky Kohoutové (33), která také prošla Tváří a na buskingu zpívala, zatím nepomýšlí. "Zpěvačky to mají podle mě těžší než herečky. Tou se cítím být víc. Ale jsem ve dvou muzikálech, v Divadle Na Fidlovačce jsou to Šakalí léta a Sugar. A třetí je v jednání," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám