Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce je především maminka, energická Míša Tomešová (32) zvládá ale vedle péče o své dva chlapečky Kristiána (2) a Jonáše (7 měsíců) také spoustu dalších věcí. Herečka a zpěvačka už se vrátila do divadla, kde se začíná připravovat na nové představení.

To spolu se svými kolegy a manželem Romanem Tomešem představila během tiskové konference v Divadle Kalich. Bude hvězdou nového hit muzikálu Voda nad vodou na písně skupiny Elán, který bude už druhým představením ze známých songů.

„Osmý světadíl byl velmi osudový, protože jsem se na něm seznámila se svým manželem a od té doby jsme spolu a vznikly nám dvě děti. Takže díky Elánu já mám rodinu a tohle beru jako krásné uzavření toho kruhu a věřím, že tenhle muzikál bude stejně úspěšný,“ svěřila herečka, která se potkává se svým mužem i na jevišti.

„Musím říct, že když jsme s Romčou v práci, tak to bereme jako rande. Odpočineme si od dětí a máme vlastně na sebe čas,“ prozradila Míša s tím, že mají velkou pomoc u svých maminek. „Babičky hlídají hodně a budou hlídat, i když budeme zkoušet. Máme i úplně boží sousedky, jsou skvělé, že hlídají,“ prozradila Míša s tím, že chce s rodinou také na menší dovolenou.

„Zatím plánujeme po Čechách, a až budou kluci větší, tak bychom chtěli vyrazit k moři, aby z toho taky něco měli,“ dodala herečka, která má sedm měsíců po porodu skvělou figuru. A přestože stále kojí, nebála se do divadla vyrazit v odvážném topu s velkým výstřihem. Nutno říct, že takhle vypadat by po dvou dětech chtěla kdejaká maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám