Hlavní obsah
Článek

Letošní rok je nadmíru plodný! Babyboom se českým šoubyznysem šíří jako virus a některé známé osobnosti se už vytouženého potomka konečně dočkaly. Zvlášť v srpnu pak měly porodnice dost napilno. Které slavné krásky se staly čerstvými maminkami?

Marie Doležalová

Herečka Marie Doležalová (37) porodila 7. srpna svého prvního potomka. Holčička, kterou má s partnerem Markem Zelinkou, dostala jméno Alfréda. Přišla na svět s hustým porostem na hlavičce a vážila úctyhodných 3,80 kg a měřila 53 cm. Porod proběhl bez komplikací, a tak si herečka svou Alfí už užívá v pohodlí domova.

Adriana Sklenaříková

S mateřstvím si dala modelka Adriana Sklenaříková (52) opravdu na čas. Přestože o dítě dlouho usilovala, nedařilo se jí vytouženého potomka počít nebo jej donosit. Nakonec se ale přece jen podařilo a svému druhému manželovi Aramovi Ohanianovi před pár dny porodila dceru Ninu.

Kristýna Leichtová

Do klubu šťastných maminek se zařadila i Kristýna Leichtová (38). Hvězda Ohnivýho kuřete a Comebacku sice nebyla zrovna sdílná, co se týče pohlaví a jména miminka, tajemství však nakonec vyzradila pyšná babička. „Miluju Dorotku!!!! Kristýnka a Vojta jsou rodiče. Jupiiiiiii!“ jásala štěstím Ilona Leichtová na sociální síti.

Michaela Tomešová

Podruhé se maminkou stala Michaela Tomešová (32), která před pár dny přivedla na svět syna Jonáše. Fotkami se hned pochlubil pyšný tatínek Roman Tomeš (36). „Jsem ten nejšťastnější a nejpyšnější táta a manžel! Jonáš! 3880 g a 52 cm! Vítej, dušičko, na planetě Zemi,“ napsal herec. Také tentokrát si rodiče pohlaví miminka nenechali prozradit a do poslední chvíle tak nevěděli, zda bude mít malý Kristiánek bratříčka či sestřičku.

Tereza Juščíková

Prvorozeného syna porodila před několika dny krásná rosnička z Novy Tereza Juščíková (30). Chlapeček dostal jméno Maxmilián a z nového člena rodiny se raduje nejen moderátorka, ale také její manžel, tenisový trenér Tomáš Janda, s nímž v červenci oslavila dvouleté výročí.

Lejla Abbasová

Rodinu před několika týdny rozšířila i Lejla Abbasová (44). Přirozenou cestou v pražském Podolí předčasně porodila dvojčata Tea a Bena, která musela zůstat v inkubátoru kvůli nedovyvinutým plícím. Tatínkem dvojčat je turecký podnikatel Volkan Kaynak, s nímž má Lejla roční dceru Iman. S bývalým partnerem Michaelem Kocábem má pak doma ještě šestiletého syna Davida.

Jitka Čvančarová

V červenci se dočkala vytouženého miminka Jitka Čvančarová (46). Dceři Elence s manželem Petrem Čadkem pořídili bratříčka Theodora. Jitčin syn po narození vážil tři a půl kila a měřil jednapadesát centimetrů, jeho celé jméno zní Theodor Christian Čadek.

Reklama

Další články

Načítám