Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Michaele Tomešové (32) už zbývají sotva dva měsíce do porodu. S prací na divadle už se rozloučila, přes léto ale bude ještě koncertovat s kapelou. A už aby pomalu počítala, zda jí vystačí peníze na porod. Máme samozřejmě bezplatné zdravotnictví. Ale znáte to.

Míša se cítí dobře, i když letní vedra jí komfortu nepřipadají. "Když jsem minule rodila v únoru, bylo to o poznání lepší. Ale dá se to, kondici mám docela dobrou, a když je mi velké vedro, tak si skočím do vířivky, kterou máme na zahradě," svěřila.

Rodit bude opět v porodnici v Podolí, kde přišel na svět i její syn Kristián. "Doufám, že to bude rychlejší než předtím. To jsem prozvracela osmnáct hodin," věří Míša. A za porod zaplatí pěknou pálku. Když nám vypočítala jednotlivé položky, a to nic nedává porodníkovi, konečná suma je okolo třiceti tisíc.

"Patnáct tisíc stojí porodní asistentka, kterou chci u porodu mít. Pokud bude volný nadstandard, tak si ho ráda vezmu, a ten stojí na noc asi tři tisíce. Další člověk u porodu je za tisícovku a zase si nechám zpracovat placentu, a to vyjde na šest tisíc," prozradila, že na porod museli s manželem Romanem Tomešem našetřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám