Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno by si jen málokdo všiml, že je Michaela Tomešová (32) podruhé těhotná. Sama nám svěřila, že při druhém těhotenství jí narostl spíš zadeček než bříško. V sedmém měsíci už se ale bříško začalo konečně objevovat, což Míša předvedla v jeden den hned dvakrát.

Mladá herečka rozhodně neodpočívá doma a nestará se jenom o syna Kristiána. Pochopitelně mu věnuje dost pozornosti, a hlavně se ho snaží naučit chodit na nočník, aby neměla starosti se dvojími plenami. "Už se to docela daří a věřím, že v létě, než se druhé dítě narodí, to dotáhneme," svěřila nám.

Míša přišla podpořit svého manžela Romana Tomeše na křest jeho videoklipu k písni z muzikálu Poe Nesmrtelný, pak si odskočila do Národního divadla, kde stále hraje černou vílu v představení Sen čarovné noci, kde účinkovala téměř až do prvního porodu a pak hned po šestinedělí.

A pak ještě stihla druhou půlku komedie Veletoč v domovském divadle Kalich, kde se opět sešla s manželem. "Cítím se dobře, tak v tom nevidím problém. Jen to, kolik už jsem přibrala, vám neřeknu, protože jsem vyhodila váhu," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám