Hlavní obsah
Článek

Klídek, pohoda, úsměvy. Takovou atmosféru pocítíte hned, jak překročíte práh domu, nebo vlastně srubu, který je už rok domovem manželského pěveckého páru Míši (32) a Romana Tomešových (29).

Hned za dveřmi na vás skočí Mimi s Akordem, což je dvojice nejlepších a k tomu přítulných přátel člověka a v patách za nimi vás uvítá zmíněná dvojka dvounožců s desetiměsíčním křenícím se Kristiánkem v náručí.

A jak budou u Tomešů vypadat Vánoce? „Cukroví na štědrovečerní stůl přinesou moji a Romanovi rodiče a společně s nimi pak ještě vyrobíme salát a usmažíme kapra. Po večeři rozkrojíme jablíčka, pustíme pár skořápek se svíčkami, zazpíváme si koledy a rozbalíme dárky,“ informovala Míša, která ještě prozradila, že kromě zmíněných činností je i skvělou alchymistkou.

Na Vánoce totiž připravila podle svého tajného receptu několik litrů vaječného koňaku. Roman si mezitím vzal na starost koupi kaprů. V celém tom kolotoči příprav na nejkrásnější svátky v roce nezapomínají Tomešovi ani na pracovní povinnosti. Společně prý připravují nový muzikál.

„Bude to trošku rockovější záležitost, protože Kristiánek je prostě milovník téhle muziky,“ vysvětlili Roman a Míša, kteří jsou na svátky dokonale připraveni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám