Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První Vánoce ve vlastním oslaví zpěvačka a herečka Michaela Tomešová (32) s manželem Romanem a jejich desetiměsíčním synem Kristiánkem. A už je pečlivě plánují. Ke štědrovečerní tabuli totiž pozvali celou rodinu. Vánoce tak prožijí ve velkém.

„Moc se na to těším, bude nás hodně. Moji rodiče a ti Romanovi spolu vycházejí dobře, myslím, že se to celé ještě strhne ve velkou párty,“ říká Míša. „Vloni jsme měli vánoční stromeček z větví, připevněný na zdi. Naši dva pejsci nám při procházce lesem snesli fůru větví a my jsme se je rozhodli takhle využít. Opatinovali jsme je a ozdobili na zdi. Letos jsme se rozhodli si vánoční stromeček pronajmout, budeme se o něj starat, zalévat ho a pak ho vrátíme a zase poroste dál v přírodě. Je mi líto ho řezat a pak vyhodit," svěřila Míša.

"S Romanem jsme zavedli už před lety, že si vzájemně k Vánocům dárky nedáváme. Dáváme si, co potřebujeme, během roku, ale k Vánocům za ušetřené peníze raději zajdeme do psího útulku a nakoupíme pejskům deky, granule a co třeba zrovna nejvíce potřebují. Kristiánkovi samozřejmě Ježíšek nadělí, ale my preferujeme tuhle pomoc,“ usmívá se půvabná tmavovláska.

A co si takhle nadělit další přírůstek do rodiny? „Druhé miminko zatím neplánujeme, chystám se ponořit se zase více do práce. Čeká mě role v novém filmu s Danou Morávkovou a také nová role v muzikálu Robinson. Zatím jsme mladí, na další dítě máme čas. S Kristiánkem nám pomáhají obě babičky a taky se střídáme podle toho, kdo jak hraje. Zatím nám to vychází a jsem ráda, že to jde takhle v rodině a nepotřebuji řešit třeba chůvu,“ promluvila o plánech do budoucna Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám