Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a frontman kapely Perutě Milan Peroutka (34) uspěl v show Tvoje tvář má známý hlas, hraje ve dvou muzikálech a je na roztrhání. Ale vždycky to tak nebylo. Když jsme ho potkali za barem, kde v rámci akce Vůně obsluhoval, svěřil, že už se takhle dokonce i živil.

„Za barem jsem dnes rozhodně nebyl poprvé. Před deseti leti, ještě s Anetou Krejčíkovou (32) a Míšou Tomešovou (32), jsme pracovali v pravěkém restaurantu, převlečeni jako neandrtálci. Zažili jsme spoustu legrace,“ prozradil zpěvák.

Stihli jsme ale probrat i vůně. Tu svoji oblíbenou má už roky. „Já jsem v tomhle konzervativní. Asi před deseti lety, a to nepřeháním, jsem si vybral jednu voňavku, kterou jsem si koupil v běžné konfekci. Pár holek mi pak řeklo, že hezky voním, tak ji od té doby používám. Dostal jsem jako dárek hodně vůní, ale nepoužívám je. Dokonce jsem si i tuhle koupil do zásoby a teď mi změnili flakon a voní to maličko jinak, takže to možná začnu řešit,“ směje se Milan.

Velmi nenáročný je, i co se týká ženských vůní. „Stačí, když nesmrdí. Jen by některý holky měly dávat pozor a řídit se heslem, že méně je někdy více. Když člověk projde a všude kolem je ta vůně cítit, až z toho bolí hlava, tak to nemám moc rád. Člověk by se měl vonět s mírou. Takže doporučuju na první rande to nepřehánět,“ poradil.

Na akci do baru dorazil Milan Peroutka v doprovodu kamarádky modelky Elisavet Charalambidu, patronkou spolku Solnička, či Jitkou Nováčkovou, se kterými nedávno pokřtil kalendář Fantastická třináctka na podporu zvelebení dětských pokojíčků v nemocnicích.

Reklama

Další články

Načítám