Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten, kdo zná blíže Míšu Tomešovou (32), tak mu bylo jasné, že tahle holka se po porodu neztratí z centra dění. Herečka a zpěvačka je neustále aktivní. Naposledy natočila klip se svou kapelou Filip Zangi & PURPUR ke skladbě Závislá. Míša si v hudebním ztvárnění songu zahrála dívku posedlou nakupováním.

Role slečny, která si ráda užívá platební karty svého přítele, se herečka zhostila velmi uvěřitelně. V refrénu se konkrétně zpívá: „Chci mít víc, než smím!“ a Tomešová rozhazuje v nákupním centru, co to dá. Je to již druhý klip, ve kterém si Míša bere na paškál jistou skupinu dívek. Na konci loňského roku si ještě jako těhotná dělala v prvním singlu Youtuberka legraci z holek z internetu.

Na herečce v klipu nepoznáte, že teprve nedávno porodila syna Kristiána. Na place ho Míša měla i s sebou. „Natáčení probíhalo dva dny a celou dobu byl prcek s námi. Zvládal to skvěle na to, že jsem byla v té době teprve tři měsíce po porodu,” libuje si herečka.

Míša se do rozehraných představení a koncertování se svou kapelou vrátila hned po šestinedělí. Se zkoušením nových projektů si ale dává víc na čas. „Stále kojím a myslím, že ještě dlouho budu, takže dlouhá doba bez malého nepřipadá v úvahu. Užívám si prcka, jak to jde, neskutečně to letí. Chodí se mnou i na koncerty s Purpurem a moc ho ta muzika baví. Pořídila jsem mu taková protihluková sluchátka, takže může pařit, aniž by se mu ničil sluch,” směje se Míša Tomešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám