Hlavní obsah
Článek

Chvíli se dělili o jednu holku, teď jim přiklepli jednu roli. V nově inscenovaném muzikálu Krysař Daniela Landy (55), kterou v Divadle Kalich režíruje autorova manželka Mirjam Landa, si postavu rybáře Štěpána zahrají Roman Tomeš a Milan Peroutka (34).

Tu už ztvárnili v předchozích nastudováních takoví borci jako Josef Vojtek anebo Filip Blažek, Mirjam hledala představitele, díky nimž by se zatetelila dívčí srdíčka. To, že oba usilovali o srdce jediné krásky, ovšem netušila, když zvolila právě tyhle dva.

Už je to pět let, co Roman Tomeš přebral Milanu Peroutkovi půvabnou zpěvačku Michaelu Doubravovou, nyní už vdanou paní Michaelu Tomešovou (32). A Milanovi to leželo v žaludku hodně dlouho jako největší zklamání, které v životě prožil.

Se svým bývalým sokem v lásce se zatím potkávají při zkouškách. "Normálně se zdraví, dohadují spolu termíny," svěřil nám zdroj z divadla. Velcí kamarádi se z nich ale asi nestanou, o čemž svědčí i snímek ze zkoušky, kdy od sebe stojí nejdál, jak je to jen možné.

Reklama

Další články

Načítám