Hlavní obsah
Článek

Divadlo Kalich pro své účinkující pořádalo jako rozlučku s divadelní sezonou tradiční tenisový turnaj.

Vítězem se stal Pavel Zedníček (74), který porazil i o generaci mladší, vysportované kolegy z domovského divadla, kteří si fyzičku trénují v náročných muzikálových číslech.

Jedním z nich byl i Roman Tomeš, kterého mocně podporovala jeho manželka Míša Tomešová (32) se čtyřměsíčním synkem Kristiánem. Klučina roste jako z vody a prý je to celá maminka, jež jako miminko vypadala úplně stejně.

„Kristiánek nám dělá obrovskou radost, každý den předvede něco nového. Už nám pomalu končí období, kdy ho najdeme tam, kam ho položíme. Začnou nám krásné, ale asi dost náročné časy, kdy Kristiánka nebudeme moci ani na chvíli spustit z očí,“ ví moc dobře Míša.

Ta sice svého manžela vehementně podporovala, ale Roman raketu držel v ruce jen párkrát v životě, a tak byl k sobě hodně kritický.

„Hrát tenis je pro mě trochu utrpení. Ještě větší možná je pro mé spoluhráče,“ zhodnotil svůj výkon. Jeho sportem je fotbal. Kdysi se dokonce rozhodoval, zda dá přednost svému hudebnímu nadání, nebo vsadí na dráhu profesionálního fotbalisty. Tenkrát zvítězila konzervatoř.

Reklama

Další články

Načítám