Hlavní obsah
Článek

Díky svému účinkování v pořadu Tvoje tvář má známý hlas dostává Milan Peroutka (34) nabídky na vystoupení, kdy není sám za sebe, ale za umělce, které ztvárnil v show. Na Plese Prahy 1 tak vystupoval jako Amy Winehouse a Mika ve stejných převlecích jako v televizi.

"Je to pro mě docela jednoduché, protože všech dvanáct písniček, se kterými jsem vystupoval, mám uložených v hlavě a nemusím si nic cvičit. A tady byl požadavek právě na tyhle dva interprety. Jediná potíž byla s tetováním, které mi jako Amy malují. Jde hrozně špatně smýt, musí se to drhnout benzínem," svěřil zpěvák.

Milan ale nebude vystupovat jako imitátor slavných zpěváků, před sebou má i muzikálové role. "Bude to muzikál Iago Janka Ledeckého (61) a muzikál Krysař Daniela Landy (55). A ještě začínám točit Ordinaci v růžové zahradě," vypočítal své pracovní aktivity.

V muzikálu Krysař si ovšem zahraje s Romanem Tomešem, který mu kdysi přebral holku, nyní už vdanou paní s miminkem, Michaelu Tomešovou (32). Milan to dlouho nemohl přenést přes srdce, tak jak se mu bude s jeho bývalým sokem v lásce hrát? "Jsme profesionálové. Těším se na to, bude to pro mě výzva, navíc budu poprvé zkoušet dva muzikály najednou, ale na tu schizofrenii už jsem vytrénovaný právě z Tváře, tak to snad zvládnu," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám