Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eliška Mrázová, která si říká Elis, dlouhodobě bojuje s váhou. S většími i menšími úspěchy. Už několik měsíců se jí to zase daří, od Vánoc shodila šest kilo. A o výsledek se podělila tak, že na semifinále soutěže Dívka roku, kde vystupovala, dorazila v průhledném topu, v němž ukázala tělo.

"Koupila jsem si ho před pár dny, když jsme byly nakupovat s Michaelou Tomešovou (32) její doplňky na ceny Thálie. Zdálo se mi o něm, tak jsem si ho oblékla. Ne že bych si tak věřila, ale tak strašně se mi líbil, že jsem si ho chtěla vzít," řekla nám.

Do fitka teď Eliška moc nechodí, vrhla se na chůzi a běh na pásu. "Vyzkoušela jsem to u rodičů, táta koupil pás domů, běhala jsem na něm tři týdny a za tu doby jsem zhubla šest kilo. Tak jsem si ho pořídila i domů do Prahy. Fitko si dám jednou za čas, abych posilovala svaly," upřesnila.

Spokojená je Eliška i v práci. "Projevily o mě zájem zahraniční labely, a to jako o zpěvačku i jako o skladatelku. Řeším skladatelské smlouvy do zahraničí, dělám i produkční věci, momentálně připravuji singly dvěma zpěvákům, pracuji na svém novém singlu, který vyjde v červnu, vydávám i nový cover. Neustále něco připravuji, pendluji mezi Prahou a Londýnem a čeká mě Amerika, Nashville a New York, na to se moc těším," vypočítala Elis.

Reklama

Další články

Načítám