Hlavní obsah
Článek

Těhotenství Michaely Tomešové (32) se blíží do finále a podle odhadu lékařů by měla za tři týdny přivést na svět svého prvního potomka. Muzikálová herečka ještě nedávno hrála v divadle a stále ještě vystupuje se svou kapelou. „Nedávno jsem měla charitativní koncerty, které jsem uspořádala z nudy,” nechala se slyšet v internetové talk show Kilák hvězda muzikálů Adéla ještě nevečeřela nebo Atlantida.

Sympatická herečka a zpěvačka se na porod připravuje a i s manželem Romanem Tomešem navštěvují seance u porodní asistentky. Je přesvědčená o tom, že nechce porod císařským řezem. „Myslím si, že císařský řez je hrozný zásah do těla. Byla bych ráda, kdybych to mohla vyprdnout bez jakýchkoli medikamentů, i když neříkám radikálně ne, pokud to bude bolet,” řekla v pořadu.

Míša se jednou nechala slyšet, že by si přála prožít orgastický porod. V pořadu vysvětlila, co tím měla na mysli. „Porod nemusí být jen depresivní a bolestivá záležitost, ale slyšela jsem, že existují i orgastické porody,” řekla.

Představitelka Bětky ze seriálu Ulice během těhotenství přibrala čtrnáct kilo. „Myslela jsem si, že přiberu méně. Jak jsem byla vychrtlá, tak jsem si myslela, že budu mít jen břicho, ale narostl mi i zadek. Aspoň se mi bude dobře rodit,” míní Tomešová, která zůstává i během těhotenství aktivní. „Sama chodím na jógu a na pilates, abych se úplně nerozkydla,” říká Míša, která by se ráda brzy vrátila do práce.

V březnu ji čeká několik představení v Národním divadle a poté se bude postupně vracet do muzikálových projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám