Hlavní obsah
Článek

O víkendu už těhotná Michaela Tomešová (32) s manželem Romanem museli vyklidit pronajatý byt na Letné. Termín ale trochu nevychytali. V domě, který si nechali postavit v Úvalech u Prahy, zdaleka není ještě všechno hotové. Pár teď provizorně bydlí u Míšiných rodičů ještě s jejím bratrem a třemi psy v panelákovém bytě.

"Věci máme do baráčku přestěhované, ale ještě není hotový. Jsme teď takoví bezdomovci a pár dní budeme spát u Míšiných rodičů," potvrdil nám Roman po představení muzikálu Srdcový král v Divadle Kalich, že jeho žena nemá zrovna komfortní závěr těhotenství.

"Řekli jsme si, že to budeme pojímat romanticky. Je možnost brát to tak, že budeme nešťastní a budeme ve stresu a depresích, anebo to pojmout jako možnost zažít si dobrodružství a snad na to jednou budeme v dobrém a s úsměvem vzpomínat," mínil Tomeš.

A co tedy v novém domově nastávajícím rodičů ještě všechno chybí? " Ještě nejsou koupelny, takže bychom se nemohli umýt, a hygiena je potřebná. Není hotová kuchyň, nemáme dveře, schody na galerii. Ještě je to spousta věcí. Tak doufám, že se to do 14. února, kdy má Míša termín porodu, stihne. Nesmí se tedy stát, že by rodila předčasně. To by byl průšvih," dodal.

"Důležité je, aby tam bylo teplo, topení by už brzy fungovat mělo, kde přespat a kde se vykoupat. To všechno by mělo být hotové během jednoho týdne. Ale teď máme u Doubravových, kteří bydlí v panelákovém malém 3+kk, hodně veselo. Jsme tam s Míšinými rodiči, bratrem a třemi psy jako sardinky," uzavřel Roman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám