Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože herečku Michaelu Tomešovou (32) sledujeme i na sociálních sítích, byli jsme u vytržení, když Míša v 8. měsíci postovala fotografii, jak dělá provaz. Při osobním setkání, kdy jsme se sešli v Divadle Kalich na derniéře muzikálu Horečka sobotní noci, jsme se na to samozřejmě museli zeptat.

"No, já jsem uměla provaz už předtím a myslím, že to miminku nijak nevadí. Pravda, nechala jsem se trochu vyhecovat, ale já cvičila jógu a pilates, a tělo je pořád pružné. A aspoň si připravuji kyčle na porod," smála se Míša, která má termín 14. února na Valentýna a konečně už přestala pracovat. Naposledy hrála ještě před dvěma týdny černou vílu v Národním divadle v představení Sen noci svatojánské.

"To už bylo opravdu poslední, do kostýmu už bych se nenarvala a další představení by bylo dva týdny před termínem porodu, to jsem si říkala, že už by bylo velmi riskantní," míní. "Ale neumím se moc nudit, tak jsem si na 9. ledna naplánovala svůj vlastní komorní koncert. Nastřádalo se mi hodně muzikálů, ve kterých jsem hrála, a z jejichž písniček můžu složit koncert. Tančit už ale nebudu, docela jsem se vyklidnila, ale když slyším muziku, pořád to se mnou šije," prozradila.

Míša se cítí skvěle, spokojená je i s váhou. "Přibrala jsem docela dost, ale vlastně si ani nedovedu představit, že bych přibrala míň, protože bych asi těžko rodila s tak malým zadkem a boky, jaké jsem měla. Jsem konečně ženská. Ale na druhou stranu doufám, že to půjde rychle dolů," věří Míša, která na váze u lékaře měla naposled navíc deset kilo a počítá s tím, že ještě nějaké kilo nahoru půjde.

Těhotenskou módu moc neřeší. "Je pro mě moc usedlá, doma mám jenom dvoje těhotenské kalhoty. Jinak radši nosím normální věci, do kterých se vejdu. I když teď zrovna cítím, že se mi rozepnulo body," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám