Hlavní obsah
Článek

Už brzy nastane mezi celebritami pořádný babyboom. Více či méně známé těhulky z českého šoubyznysu totiž přivedou na svět potomky.

Poprvé se maminkou stane zpěvačka Emma Smetana (36), která má termín porodu za necelých čtrnáct dní. S přítelem Jordanem Hajem si tak pod stromeček nadělí pěkný dárek, který jim zůstane po celý život.

Pořádným těhotenským bříškem už se pyšní i operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46). Ta je v osmém měsíci těhotenství a s porodem už má zkušenosti, protože má doma ještě dvouletého syna Adriana.

Zkušenou maminkou je i moderátorka a bývalá misska Lucie Křížková (39), jež má s jachtařem Davidem čtyřletého syna Davídka. Klučina se už na sourozence moc těší.

Za dva měsíce by měla rodit kamarádka Emmy Smetany, herečka známá z Ulice a muzikálová zpěvačka Michaela Tomešová (32). Tu si diváci pamatují ještě pod dívčím jménem Doubravová.

Na miminko se těší i pohádkový princ z Popelky Pavel Trávníček (73), jemuž dítě porodí manželka Monika. Trávníčkova žena bude sice prvorodička, ale Pavel je zkušeným otcem. Z předchozích vztahů má dva syny.

Ještě v devátém měsíci moderovala Televizní noviny Renáta Czadernová. Moderátorka se s diváky rozloučila minulý týden a o vánočních svátcích se dočká dcery. Na přehled budoucích známých maminek se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám