Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, herečka i moderátorka Emma Smetana (36) už zhruba za čtrnáct dní přivede na svět svého prvního potomka. Nastávající maminka se však ještě předtím vrhla na charitu a v sobotu už poosmé pořádala tradiční benefiční bazar.

Lidé si v budově Divadelní akademie múzických umění mohli koupit originální kousky z šatníků, knihoven či kuchyní známých tváří české a slovenské kulturní scény. Výtěžek pak putoval na dobrou věc.

Emma nebyla jedinou těhulkou, která se vydala nakupovat do bazaru. Bohulibou akci si nenechala ujít ani muzikálová zpěvačka a herečka známá ze seriálu Ulice Michaela Tomešová (32) (pod dívčím příjmením známá jako Doubravová), která čeká miminko s kolegou Romanem Tomešem.

Zatímco Emma už to má opravdu za pár, Míša má termín až za cca dva měsíce. Budoucí maminky s těhotenskými bříšky společně zapózovaly a nutno podotknout, že jim těhotenství oběma moc sluší. Paradoxní je, že obě dvě dámy měly hrát Květušku v muzikálu Adéla ještě nevečeřela. Nejprve však otěhotněla Emma, a později i její náhradnice Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám