Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Tomešová (32) pomalu končí šestý měsíc těhotenství a usoudila, že je načase se prozatím rozloučit s muzikály. Její poslední rolí v tomto žánru před porodem byla Květuška v představení Adéla ještě nevečeřela v Divadle Broadway. „Všem z divadla děkuji za šanci, sešla se tu perfektní herecká parta, budou mi chybět,“ řekla Míša v zákulisí po spadnutí opony.

Po umělecké stránce ale zahálet nebude. „Mám ještě nějaké natáčení a začínám zkoušet s novou kapelou Purpur,“ řekla Míša, která navíc i dohrává v Národním divadle.

S manželem Romanem teď víc než co jiného řeší dokončení nového domu, do kterého by se chtěli do Vánoc nastěhovat. „A samozřejmě se oba moc těšíme na našeho drobečka a často přemýšlíme, jaké to bude žít ve třech,“ dodala Míša, která návrat do muzikálů vidí na jaro. „Až bude ten správný čas, tak se ke svým rolím vrátím. Věřím, že na jaře již budu opět hrát,“ míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám