Hlavní obsah
Článek

Tenhle týden už se těhotná Michaela Tomešová (32) definitivně rozloučí s muzikálovými rolemi, ale v jednom divadle snad zůstane až do porodu. V černém obepnutém dresu a s načerno namalovanou tváří totiž hraje vílu v Národním divadle v představení Sen čarovné noci.

"S muzikály už končím, protože už trochu funím a zadýchávám se, ale tohle představení v Národním budu hrát až do osmého měsíce. Pan režisér Špinar si to přál, a tak mu to přání splním. Ale nebudu tam muset nic vyvádět. Klidně se prý můžu přivalit, zazpívat a zase odvalit," smála se Míša.

Míša už má spoustu věcí pro očekávané miminko doma, vybrala si i kočárek. Moc ale nakupovat nemusela. "Romanovi se narodila malá sestra, teď je jí osm měsíců, takže dědíme nějaké věci po ní a taky všichni kamarádi a kamarádky mi nosí věci, další zase maminky dětí ze školky, kde pracuje moje máma. Máme toho strašně moc," svěřila nám.

Když má její muž malou sestru a jejich dítě bude nosit věci po ní, vypadá to, že Tomešovi budou mít holčičku. "Zatím to tak vypadá, ale řekl mi to pan doktor v pátém měsíci, tak se to ještě může změnit," řekla nám Míša na představení dárkových mateřských boxů. A měla pravdu. Hned druhý den ráno šla na další ultrazvuk a ten pro změnu ukázal chlapečka. "Takže nevím, co budeme s těmi sukénkami dělat," napsala nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám