Hlavní obsah
Článek

Reakce na premiérové vystoupení Michaely Tomešové (32) v roli Květušky v muzikálu Adéla ještě nevečeřela byly rozporuplné. Diváci chválili její výkon, na druhou stranu se ale obávali, zda to na konci pátého měsíce nepřehání, když na jevišti předvádí docela náročné kousky. Neublíží to miminku? Míša si to ale rozhodně nemyslí.

"Nemám ten pocit, při zkouškách se i choreografie přizpůsobily tomu, že jsem v očekávání. Jakmile třeba spadnu, tak padám opravdu do měkkého, bříško se ani neotřese. Myslím, že si na sebe dávám pozor. Nejsem tak hloupá, abych to zanedbávala," ujistila nás.

"Naštěstí moc netančím, i když v jednu chvíli tam mám dost řádící moment, ale to je spíš na efekt, miminku to nevadí. Spíš kdybych hodně dělala otočky, tak by bylo riziko, že by se omotala pupeční šňůra. Radila jsem se o tom i se svým gynekologem - porodníkem, který mi popřál, ať se mi premiéra vydaří," dodala. K premiéře se dozvěděla i pohlaví dítěte, zatím si ho ale chce nechat pro sebe.

Každopádně je jasné, že bude po rodičích, už v bříšku má totiž rádo publikum. "Když jsme měli neveřejné generálky, tak jsem cítila, že miminko je úplně v klidu a spí, ale když přišli první diváci, tak hned, jak jsem přišla na jeviště, začalo kopat. Tak možná bude opravdu po nás," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám