Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí nejkrásnější Češka roku 2005, blogerka Michaela Štoudková (38), se těší na svého prvního potomka. Michaela je v 7. měsíci těhotenství. Dlouho si myslela, že se s partnerem těší na syna, lékaři ale svůj verdikt změnili.

"I já byla velice překvapená, když nám to doktor změnil. Čekáme holčičku," řekla Super.cz Štoudková. "Jméno jsme měli prvotně pro holčičku, tak to bylo dobrý. Výbavičku jsem ještě neměla. Pár bodýček, nic velkého," prozrazuje.

Zatím má nahoře dvanáct kilogramů. "Ze začátku jsem kila nahoře řešila, pak jsem se na to ale úplně vykašlala. Hlavní je, aby malá byla zdravá," usmívá se.

Nyní si hlavně přeje, aby její partner mohl být u porodu. "Nechci myslet negativně, doufám, že bude moct být vzhledem k covidové situaci u porodu. Neumím si představit tam být sama," doufá.

Svatební zvony do porodu znít určitě nebudou "To by bylo pro mě dost nevýhodné. Každá žena se chce cítit skvěle, když je to její den. Teď jsou jiné priority, uvidíme příští rok," dodala na slavnostním rozsvícení vánoční zahrady ve Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám