Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zimě Bali nebo Srí Lanka, na jaře Španělsko a Francie a hlavně pořád v bikinách a se surfem. Českou 2. vicemiss z roku 2005 Michaelu Štoudkovou (38) jsme po dlouhé době potkali v Česku. Vypadá to, že věčná skandalistka a rebelka se snad už pomalu usazuje a delší čas má konečně i stálého partnera.

"Teď jsme byli na Orlíku a celý srpen budeme na Slapech," naplánovala si s partnerem prázdniny v Česku Míša. "Máme naštěstí stejné koníčky, takže jsem ráda," svěřila nám. "V listopadu to budou dva roky, co jsme spolu," doplnila na zahradním mejdanu u kamarádů, kde se zároveň natáčel klip pro oděvní značku, kam ji ovšem přítel nedoprovázel.

Její kamarádky už se vdávají a rodí děti, a jakou plánuje budoucnost ona? "Až to přijde, tak to přijde, ale já potřebuju pro tu rodinu nejdřív zázemí. To teď plánuju a nějak se to rýsuje. Zatím jsme v pronájmu na Letné a chceme něco vlastního většího, spíš domeček," prozradila.

Vypadá to, že se Míša, která vystřídala spoustu partnerů, opravdu usadí. "Já k tomu vždycky tíhla, ale neměla jsem toho pravého partnera a teď ho snad mám. Všechno je tak, jak má být," uzavřela modelka a blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám