Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To se jen tak nevidí. Na dovolenou do Ománu si vzala Nikol Moravcová (36) nejen snoubence Karola, ale páru „kření“ také její nejlepší kamarádky a kolegyně Michaela Štoudková (38) a Kristýna Políček.

Holky stále drží pospolu. „Od začátku roku hodně cestujeme - Stockholm, Rakousko, Anglie a nyní Omán, kam jsme se chtěly podívat už hodně dlouho,“ říká Nikol.

Blogerky se v Ománu rozhodně nekryjí pod burkami, ale zabalily si s sebou plavky, šaty a hábity vystřižené jako z filmu Sex ve městě 2. Podle fotek, které holky zveřejnily prostřednictvím Instagramu, to vypadá jako dovolená snů, na které blogerky mění outfity několikrát denně, užívají si moře a místních dobrot. „Vybraly jsme si tuto destinaci záměrně, je tady absence turistů a mnoho zajímavých míst na focení a prozkoumávání. Uchvátilo nás moře, pláž, ale i hory a poušť, kde jsme dokonce přespaly a byl to neuvěřitelný zážitek. Jídlo a místní lidé jsou naprosto skvělí,“ sdělila Nikol.

Před svatbou, která je plánovaná na magické datum 18. 8. 2018, hodlá Nikol se snoubencem ještě stihnout několik dalších destinací včetně Tater. U Míši to bude slunečné Bali.

Reklama

Další články

Načítám