Hlavní obsah
Článek

Obě jsou momentálně single, takže tráví čas spolu a věnují se svým postavám. I když bychom do moderátorky a herečky Nikol Moravcové (36) i modelky Michaely Štoudkové (38) řekli, že si vystačí se sportováním, obě podstupují i zkrášlovací zákroky. Chtějí sbalit nového chlapa?

„Nedávno jsem se po čtyřletém vztahu rozešla, a tak mám mnohem víc času na sebe. Založila jsem navíc nový cestovní projekt, takže dost cestuju a nechystám se ještě usadit," rozhodně tvrdí Nikol. A co Míša Štoudková? „Zadaná už nejsem od začátku roku, ale mediálně svůj stav řešit nechci, nikdy se to nevyplatilo. Děti mám ráda a těším se na ty své. Vše má ale svůj čas,“ míní.

A jak se o sebe tedy holky starají? "Chodím na jógu a bruslím, ale jedenkrát za čtrnáct dní zajdu na rázovou vlnu, která vypíná stehna, a lymfatické kalhoty. Přes zimu jsem ještě využívala laserovou depilaci, abych byla ready na léto," popisuje Nikol.

Také Míša je vyznavačkou letních sportů. „Jím zdravě a miluji běh, což je moje nejčastější aktivita hlavně na jaře a v létě. Ale chodím i na radiofrekvenci, která vyhlazuje a zpevňuje pokožku. Je to ideální doplnění sportu.“

„Po třech letech, co působíme na české blogerské scéně, si uvědomujeme zodpovědnost, jakou máme vůči čtenářkám, a tak nás to vlastně udržuje v neustálém kontrolování toho, co jíme, co vyfotíme na Instagram. Zkoušíme rády novinky ve zdravé výživě, ale přiznám se, že si často i zahřešíme. Většinou něčím sladkým a kalorickým, ale pravidelně cvičíme, takže se to hned spálí,“ doplňuje Nikol.

Reklama

Další články

Načítám