Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ve třiašedesáti letech na sobě hvězda dětského publika Dagmar Patrasová (67) nepřestává pracovat. Rozhodla se vylepšit svou postavu cvičením v posilovně.

„Snažím se cvičit pravidelně dvakrát týdně, když nemám práci,“ svěřila se nám Dáda po tréninku ve fitku. Aby se dostavily kýžené výsledky, využila pomoci profesionálního trenéra a přiznává, že cvičení s ním má velké výhody. „Je to rozhodně motivace, protože když sem jdu sama, tak jsem se sebou hned hotová,“ směje se zpěvačka.

Přestože k pohybu přidala i změnu jídelníčku, sem tam si ráda zahřeší. „Sladké nejím, ale občas nějakou tu zmrzlinku,“ culí se Dáda Patrasová. Zdokonalit svou postavu a životosprávu se rozhodla nejen kvůli sobě, ale také kvůli mladšímu partnerovi Vitovi, který žije v Itálii. Co říká její láska na urostlého svalovce, který s ní pravidelně cvičí? „Trenéra ještě neviděl, ale teď ho uvidí,“ konstatuje zpěvačka během rozhovoru s úsměvem.

Ostatně nejen Vito, ale i osobní trenér Pavel Šalitroš může být na Dádu právem pyšný. „Nabyla trochu svalové hmoty a zhubla přebytečné tuky. Vypadá o deset let mladší,“ prozradil nám sympatický fešák, který má s trénováním známých tváří zkušenosti. V rámci jeho charitativního projektu mu pod rukama prošla moderátorka Michaela Ochotská (39), herec Jakub Kohák (49), ale i pánové z jiných oborů, jako například Andrej Babiš nebo pornoherec Robert Rosenberg (49).

Bývalý fitness model zavzpomínal na své první setkání s Dádou. „Na jednom z večírků jsem ji viděl a řekl si: ,Ta Dáda vypadá opravdu dobře, tak to pojďme ještě posunout.' Je to velice dobrá klientka. Změnila celkový životní styl a myslím, že to je vidět,“ pochvaluje si spolupráci Pavel.

Možná, že spolu tihle dva časem vymyslí i jiný program než pouze cvičební. Modrooký svalovec se totiž kromě trénování zabývá i herectvím a zpívá v české revivalové kapele Rammsteinů.

Reklama

Další články

Načítám