Hlavní obsah
Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) se rozvádí s moderátorkou Michaelou Ochotskou (39), ale na nepříjemné okamžiky už dávno zapomněl.

Až po uši je zamilovaný do bývalé tenisové naděje a dnes trenérky Petry Kubinové. Ta moc dobře zná složité povahy tenistů, a tak Lukáše chápavě podporuje na turnajích a snaží se mu co nejvíc usnadnit jeho velký comeback po zranění a následném strmém pádu v žebříčku.

Jakmile má páreček čas jen pro sebe, dopřává si romantické chvilky na výletech. A zdá se, že Petra je z Lukáše celá paf. Na sociální síti zveřejnila zamilovaný snímek z výletu do Českého Švýcarska, k němuž přidala výstižný komentář: „Ty a já jsme jedno jen ze dvou částí, síla okamžiku.“ Dále už jen dodala, že jsou šťastní, což je z fotky jasně patrné.

Lukáš vyměnil matku svého syna Andrého taktéž za blondýnku, jen je o osm let mladší. To Ochotská pro změnu skončila v náruči o sedm let mladšího fotbalisty Martina Hály, který hraje za prvoligovou Sigmu Olomouc a je to zjevně velký romantik. Míšu nedávno obdaroval krásnou kyticí bílých růží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám