Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) si našel novou přítelkyni, bývalou tenistku Petru Kubinovou. O osm let mladší partnerka už ho podporuje na tenisovém Wimbledonu.

A jeho manželka Michaela Ochotská (39), s níž se momentálně rozvádí, zřejmě dlouho na ocet nezůstala. Ač se naplno věnuje především synovi Andrému (2,5), v jejím životě by měl figurovat nový muž. Jedná se prý o fotbalistu Sigmy Olomouc Martina Hálu (25).

O sedm let mladší obránce letos pomohl Hanákům dostat se zpátky do nejvyšší fotbalové soutěže. „Michaela za ním jezdí do Olomouce. Kavárny, zoo… A byli spolu i na dovolené v Emirátech,“ řekl zdroj z okolí Hály Blesku.

Oba dva ale svůj vztah zatím tají. Pravdou je, že Hála byl podle snímků na Instagramu skutečně v červnu na dovolené ve Spojených arabských emirátech. A Ochotská se tehdy chlubila sexy fotkami od moře. Byla na nich ovšem jen sama a nic konkrétnějšího k nim nenapsala.

To Hála se nechal zvěčnit také sám. Jen na jedné fotce měl propletenou ruku se svou novou láskou, kterou okomentovala jedna z kamarádek: „Supeer, konečně,“ napsala.

Jak Rosol, tak Ochotská, tak podle všeho konečně opět září štěstím, a tak jim přejme, ať jim jejich nové vztahy vydrží co nejdéle. Ochotská má ostatně pro sportovce slabost. Před lety chodila s fotbalistou Tomášem Ujfalušim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám