Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Lukáš Rosol (38) se poprvé rozpovídal o manželské krizi s Michaelou Ochotskou (39). Rosol prozradil, že neshody trvaly delší dobu a postupně si s Míšou přestali rozumět. V žádném případě však nechce, aby se jejich případný rozvod dotkl jejich syna Andrého.

„Když si každý žije ve vztahu svůj život, nemůže to fungovat. Já měl hodně práce, když jsem se vracel domů, tak jsem byl rád a šťastný, ale doma jsem žádnou podporu nedostal,“ řekl v rozhovoru pro Blesk Lukáš Rosol.

Postupem času prý mezi nimi ubýval vzájemný respekt i podpora. „Pak se stalo, že se Míša odstěhovala. Měla stále za zády rodiče, i to byl důvod, proč jsme začali žít odděleně,“ připustil tenista.

I přesto, že to mezi manželi neklape, jsou oba každý den v kontaktu kvůli synovi. Toho Lukáš vzhledem k náročnému cestování po tenisových turnajích nevídá tak často, ale když je v Česku, rozhodně se mu chce věnovat.

Tenista promluvil i o svém vztahu s fitness trenérkou Anetou Znamenáčkovou. S ní se rozešel, ale nepopřel, že by se v budoucnu mohly jejich cesty zase spojit. Rosol navíc naznačil, že provalená nevěra hrála jeho manželce do karet.

„Na jednu stranu je to moje chyba, že jsem se nechal někde nachytat. Ale když už se stalo, tak beru, že to byla moje hloupost. Určitě to tomu vztahu nepomohlo, ale na druhou stranu si myslím, že to Míše nahrálo do karet. Psalo se, že tím strádá, i když asi byla ráda, že to může řešit tak, jak to doteď řeší,“ uzavřel tenista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám