Hlavní obsah
Článek

Své druhé narozeniny oslavil včera syn Michaely Ochotské (39) a Lukáše Rosola (38) bez přítomnosti tatínka. Vzhledem k vážné manželské krizi žije hvězdný pár odděleně. A tak malý André své druhé narozeniny v životě oslavil jen s jedním rodičem.

Jak je známo, Míša se odstěhovala z rodinného domu, kde donedávna žili jako rodina. Aktuálně pobývá v bytě své kamarádky na Moravě. Právě zde se podle všeho konala narozeninová oslava. Snad proto, aby se chlapečkovi nestýskalo po tatínkovi, uspořádala bývalá moderátorka Televizních novin pro svého syna opravdu velkolepou dětskou oslavu, kde kromě spousty úhledně zabalených dárků nechyběl také překrásný marcipánový dort s motivem Mickey Mouse a množství barevných balonků.

Úspěšný tenista tak měl možnost sledovat jeden z důležitých momentů svého jediného dítěte pouze prostřednictvím fotek, které jeho manželka umístila na sociální síti Instagram. A kde se tenista po dobu oslav nacházel? Připravoval se na tenisový zápas. „První titul 2017 pro mého Andrého, když měl včera ty krásné 2 roky! Lásko, MILUJI TĚ,“ zveřejnil na svém profilu na Facebooku Lukáš Rosol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám