Hlavní obsah
Článek

Zákulisní informace vždy bývají o dost peprnější, než ty oficiální! Lukáš Rosol (38)se přiznal k rozpadu manželství s Michaelou Ochotskou (39), také ona se vyjádřila. Skoro by to vypadalo, že je vše sluníčkové, ale pravda bude asi někde úplně jinde. Kamarádka Ochotské teď naprášila, jak to mezi těmi dvěma ve skutečnosti mělo probíhat!

Rosol si prý po Míše vyžádal kratší pauzu ve vztahu, odůvodnit to měl tak, že se potřebuje soustředit na tenis, kde měl v poslední době pár neúspěchů. Moderátorka prý na to kývla, nevědouc, že ve skutečnosti půjde asi o vyloženě finální rozloučení! Od listopadu tedy žila se synem u rodičů a Rosol, který loni výkony zrovna nepatřil k tenisové extratřídě, zatím nadbíhal její kamarádce.

Podle její údajné přítelkyně se prý Rosol hned poté vůbec čtrnáct dní manželce neozýval. To už asi věnoval čas jiné.

Když pak v prosinci v novinách vyšly první fotky s jeho novou láskou, bylo to prý poprvé, co se dozvěděla, že je asi vše jinak. „Jednoho dne Míša otevřela noviny a viděla, že chodí po Praze s její bývalou trenérkou Anetou Znamenáčkovou, se kterou cvičila v těhotenství. Ani netušila, že se znají!“ cituje Blesk Míšinu kamarádku. Moderátorka byla prý také hodně v šoku, když se dozvěděla, že trenérka dostala i klíč od jejího a Lukášova domu, kde mají Míša i její syn stále řadu věcí.

„Ta paní se jí tam teď roztahuje a spí v její posteli,“ diví se přítelkyně, která věří, že si Lukáš přestane kompenzovat neúspěch v tenisu a vrátí se k rodině.

Reklama

Další články

Načítám