Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulosti byl spojovaný s krásnými ženami, jako je moderátorka Míša Ochotská (39), modelka Aneta Vignerová (36) nebo reportérka Jana Marečková. Dnes už ale bývalý český fotbalový obránce a reprezentant své vztahy nedává veřejně na odiv. Slavný sportovec s nadsázkou říká, že jedinou ženou po jeho boku je jeho milovaná dcera Kačenka.

Ujfaluši oficiálně ukončil profesionální kariéru a jak sám s nadšením říká, užívá si role tatínka. „Užívám si malé. Fotbal teď šel stranou a chci, aby to tak zůstalo aspoň do doby, než bude dcera samostatnější,” říká.

Není Tomášovi líto, že jeho dcera inklinuje spíše ke zpívání než ke sportu? „Vůbec ne. Občas si se mnou jde zahrát golf, takže když s ní někam letím do zahraničí, tak spolu můžeme vyrazit někam na golf. Myslím si, že by byla určitě dobrá atletka, ale to by stálo hodně úsilí a času. To tvrdí ostatně i můj táta. Na svůj věk je rychlejší než někteří kluci, dobře skáče, je silná. To by ale stálo hodně jejího času a úsilí,” rozpovídal se o ženě svého života Tomáš u příležitosti představení nové edice kopaček známé sportovní značky.

Tomáš se před pár dny vrátil z dovolené a jeho dcera je pro změnu s maminkou v zahraničí, brzy je ale čeká společný program. „K moři se o prázdninách už určitě nechystáme. Spíš si vyrazíme na chatu, trošku odpočívat,” říká Tomáš Ujfaluši.

Reklama

Další články

Načítám