Hlavní obsah
Článek

Štědrý večer je nejdůležitější pro děti, jimž se snaží rodiče udělat co největší radost a přemluvit Ježíška, aby přinesl právě ty vysněné dárky. U našich známých tváří se to letos vyvedl, jak je vidět ze snímků, kterými se pochlubily.

Dokonalou vánoční idylku si užila Michaela Ochotská (39) s partnerem Lukášem Rosolem (38) a synem Andrém. Pohodou s manželem a synem Quentinem, jenž se radoval ze sparťanského dresu, se pochlubila Ornella Koktová (31). S partnerem Ondřejem Křivkou a dcerkou trávila Štědrý večer moderátorka Petra Svoboda.

Větší děti se radovaly z dárků. Například u režiséra Jiřího Adamce (76) to bylo bezpochyby štěně, nebo u Evy Decastelo (45) kočárek pro dceru Zuzanku. Miminka z Ježíška ještě pojem neměla. Vánoční atmosféru nevnímal malý Mikuláš Sandry Novákové (41) ani novorozený syn miliardáře Karla Janečka.

A bezpochyby nejvtipnější snímek postovala manželka Jiřího Pomeje. Andrea Pomeje (35) na něm s dcerou Aničkou koukají na rybu ve vaně. Místo kapra ve vodě je to ovšem makrela ve fólii. A Agáta Prachařová (38) s manželem Jakubem a synem Kryšpínem slavili Vánoce u tchyně Dany Batulkové. Hned 25. prosince totiž mířili do slunného Thajska.

Reklama

Další články

Načítám