Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození dcery Jasněnky nepřestává Michaela Nosková (41) překvapovat. Velmi rychle po porodu se dostala zpět do formy. Už nyní je na váze, kterou měla před otěhotněním a v dřině za vysněnou postavou pokračuje dál.

„Házím se do formy, protože mám opět před sebou spoustu krásných koncertů a divadelních představení, které vyžadují dobrou fyzičku. Čeká mě opět moje milovaná Evita, kde neslezu tři hodiny z jeviště, nebo Děti ráje, které pro změnu vyžadují hodně pohybové energie,“ svěřila se Super.cz Míša.

Na figuře maká nejen na procházkách venku s malou dcerkou, ale také ve fitku. Nutno říct, že dřina se vyplácí. Zpěvačka se tak může chlubit figurou, jakou měla před rokem. „Snažím se hodně chodit s malou na výlety, pomalu, ale jistě začínám i posilovat ve fitku. Samozřejmě by to nešlo bez pomoci Jindřicha, ať už co se cviků týče, nebo i toho, že pečuje o malou i po tu dobu, kdy si jdu zacvičit nebo třeba zajezdit s mojí Eliškou na bruslích. Snažíme se věnovat všem našim dětem naplno a je fakt, že když máme všechny 4 pohromadě, je to zážitek,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám