Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) se už zanedlouho stane dvojnásobnou maminkou. Aktuálně je v 9. měsíci těhotenství a začíná se pomalu připravovat na příchod nového člena rodiny. Vedle toho stále stíhá práci a také cvičení ve fitku.

„Miluji zdravý životní styl. Stále cvičím, jde o těhotenské cvičení a stačí mi už jen pár minut. Rozhodně nic nepřeháním,“ svěřila se nám zpěvačka, která je v pohybu po celou dobu těhotenství. Začátek požehnaného stavu měla krušný a kvůli nevolnostem něco zhubla a byla dokonce v nemocnici.

V 9. měsíci se Míše ale daří skvěle a má nahoře už 11 kilogramů. „V prvních čtyřech měsících jsem zhubla 7 kilogramů. Momentálně mám nahoře, nad mou původní váhou 4 kila. Takže dohromady jsem přibrala 11 kilogramů. Cítím se skvěle, mimčo se sice skvěle maskuje, ale velikost má dokonce nadprůměrnou a vše je v pořádku,“ svěřila se Nosková, která stále všechny udivuje velikostí svého bříška. Zda s partnerem Jindřichem čekají holčičku, nebo chlapečka, si stále nechávají pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám