Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Nosková (41) je v 7. měsíci těhotenství a zase se objevila na přehlídkovém mole. Coby netěhotná nabídky nedostávala, teď je s úsměvem přijímá. "Počkala jsem si na to, až mi bude 38 let a budu v sedmém měsíci těhotenství," řekla Super.cz Nosková.

Zatím to stále vypadá, že se spíše více najedla, než že by byla v závěru těhotenství. "Mám nahoře jen jedno kilo. Ale začínám už opravdu přibírat. Teď už se to bříško začíná zvětšovat. Dokonce jsem chodila poslední dny pravidelně k návrhářce Aleně Wilson, abychom kontrolovaly, jestli se šaty nebudou muset povolovat," upřesnila Nosková.

Nyní už si těhotenství užívá. Začátek byl prý horší. "Všichni si myslí, že jsem měla těhotenství ukázkové. Ale musím přiznat, že mi bylo hrozně špatně první měsíce. Navíc jsem v devátém týdnu onemocněla covidem a ležela jsem ve vinohradské nemocnici," řekla Super.cz Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám