Hlavní obsah
Článek

I s pejskem, kterého si s partnerem pořídili během prvního nouzového stavu, dorazila po dlouhé době zazpívat před publikem zpěvačka Michaela Nosková (41). "Nevystupovala jsem od léta, kdy jsme mohli chvíli zpívat. Lodičky, které jsem si dnes nazula, jsem měla v autě od vystoupení na fotbalovém hřišti, kde jsme zpívaly s Leonou Machálkovou, takže jsem je ještě myla od bahna," svěřila Super.cz.

Toho, že má víc volného času, využila právě pro to, aby si pořídila pejska. No pejska, pořádného psa bojového plemene, amerického stafordšírského teriéra, kterého má ostatně i její kolegyně a alternace ze stále nerealizovaného muzikálu We Will Rock You Kamila Nývltová. "Máme ho od května a říkali jsme si, že teď máme právě čas na to vychovat si štěňátko, a až bude zase práce, bude to v pohodě, protože to bude skvělej pes," míní Míša.

Řada jejích kolegyň si ovšem spíš než psa pořizuje děti. Míša má jednu dceru, její partner má děti z předchozího vztahu dvě. Společného potomka nechtějí? "Zatím to zkoušíme na tom psovi a pak se uvidí. Zatím se právě neshodneme ani na výchově psa, protože já jsem moc měkká," smála se.

Na cvičák s jejich Ragnarem totiž nechodí, výcvik si vzal na starost její partner. "Jindřich je v těchto věcech strašně šikovný. Já u toho tedy nesmím být, protože nemám nervy na to koukat. Na tohle plemeno musíte být rázní, zatímco já bych ho jenom rozmazlovala," přiznala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám