Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozpadu prvního manželství se Michaela Nosková (41) nemohla dlouho domluvit s expartnerem Honzou na péči o dceru Elišku. A vzhledem k tomu, že se před pár týdny vdala, nabízí se otázka, jestli nová rodinná situace celé věci prospěla, nebo naopak.

„Našli jsme prozatím systém, který by mohl fungovat. Eliška jde do školy, a tak bychom rádi, kdyby měla stabilní systém,” nechala se slyšet zpěvačka, která měla dceru nejdřív u sebe a poté se musela smířit se střídavou péčí. Teď je to zase jinak.

„Od střídavé péče jsme skočili do původního modelu. Kdykoli, když Honza řekne, tak si ji může vyzvednout, jinak ji mívá jednou za dva týdny,” vysvětlila nám zpěvačka na zkoušce muzikálu Mamma Mia!.

Vzhledem k tomu, že oba bývalí manželé mají své partnery, tak nedávná svatba Noskové celé věci kupodivu jen pomohla. „Je to lepší. Stabilní řád rodiny začal fungovat. Je to finální verze a takhle to bude,” řekla Míša Nosková.

Reklama

Další články

Načítám