Hlavní obsah
Článek

Tak tohle bylo opravdu nešťastné. Super.cz pečlivě sleduje zkoušky nejočekávanějšího muzikálu sezóny Ples upírů a byli jsme svědky nepříjemného zranění jedné z představitelek hlavních rolí. Sexy zrzka Michaela Nosková (41) při nácviku závěrečné choreografie špatně šlápla a skončila s vyvrtnutým kotníkem.

Z jeviště ji kolegové museli odnášet. "Šlápla jsem podpatkem do kolejnice na jevišti a bylo to. Takže jsem skončila na pohotovosti ve vinohradské nemocnici. Ale jsem tvrďák, myslím, že skončím s tím, že si to ovážu a budu ledovat," řekla nám Míša, které už v divadle Goja Music Hall kotník ledoval sám producent František Janeček (79).

S Míšou jsme žertovali, že chyba byla možná i v tom, že přes nadupaný dekolt pořádně nevidí pod sebe. "No, to je taky pravda. Anebo je tady teorie, že mě uhranula kolegyně Eliška Ochmanová, se kterou se alternuji, aby dostala premiéru," smála se Nosková.

Jak zpěvačku známe, premiéru by si ale ujít nenechala, i kdyby dostala nechodící sádru a musela si ji rozstřihnout nůžkami na plech. Nakonec to ale dopadlo relativně dobře. "Vazy natažené, kotník zvrtnutý, chtěli mi dat sádru, tak jsem jim řekla, že nemám čas. Dali mi ortézu, tak jsem jim řekla, že si ji dám na spaní," zrekapitulovala pro nás Míša svoji návštěvu na pohotovosti.

Reklama

Další články

Načítám