Hlavní obsah
Článek

Dvě velké překážky musí zpěvačka Michaela Nosková (41) překonávat při zkoušení muzikálu Ples upírů. Musela se naučit zpívat s nasazeným můstkem s upířími špičáky a jako klaustrofobička také těžko snáší, když se musí nechávat zavírat do rakve.

"Zvláště při zkouškách, když se scéna několikrát vrací, a my přitom už ležíme v rakvi, je to nepříjemné. Dneska jsem v ní ležela asi patnáct minut. Ale už si pomalu zvyklám. Ono, když tam ležíte s Jirkou Zonygou, tak se docela zabavíte," řekla Super.cz po jedné ze zkoušek, kde jsme se byli s kamerou podívat.

"Navíc tam není moc místo, hledali jsme s Jirkou, jak se tam poskládat, docela dlouho. Jirka se alternuje s Braňou Kotišem, který je trošku skladnější," vysvětlila zpěvačka.

Pokud jde o zuby, Míša se s nimi pořád ještě srovnává. "Trošku si šlapu na jazyk. Je to těžké, řešili jsme, že si je budu muset nechat ještě malinko upravit, protože je ten můstek opravdu hodně široký, což dělá problémy v artikulaci," svěřila.

Snažili jsme se ji utěšit, že diváci, kteří se na Ples upírů mohou těšit od 12. února v pražské GoJa Music hall, nebudou chybičky ve výslovnosti ani sledovat, když před sebou budou mít Míšu v sexy kostýmech, které mají neskutečné dekolty. "Pravda je, že naše role Magdy je opravdu hodně vychytaná, co se výstřihů týče," smála se Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám